Wij zijn met vakantie van 30 juli t/m 12 augustus.

Vacature monteur/onderstelmonteur

Op basis van 32 – 40 uur

Hoe ziet jouw dag eruit?
Geen dag is hetzelfde bij alle werkzaamheden die komen kijken in onze werkplaats. Samen met je collega’s draag je zorg voor alle caravans die verkocht zijn of bij ons gebracht zijn voor onderhoud of schade. Samen ben je er verantwoordelijk voor dat de klant kan beginnen aan een zorgeloze vakantie met de caravan. Je werkt zorgvuldig en voert onderhoudsbeurten uit conform BOVAG. Storingen spoor jij op door je technische kennis te delen met ons team.

Wat zien we graag van jou?
Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, het leuk vindt om te sleutelen en denkt in oplossingen!

Kom je uit een andere sector en twijfel je of deze functie bij je past, schroom dan niet om ons te bellen! We maken graag kennis met je onder het genot van een kop koffie en een rondleiding, dan kunnen we samen onderzoeken of dit jouw nieuwe functie wordt! Een dagje meelopen is uiteraard ook geen probleem!

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in een klein familiebedrijf waar een informele en gemoedelijke sfeer heerst. Koffiedrinken en lunchen doen we altijd samen! Onderstelbeurten van verschillende caravans zijn je hoofdtaak en dat leren wij jou graag! Ook is er een mogelijkheid om de BOVAG cursus te doen. Uiteraard zullen wij jouw prestaties goed belonen en heb je uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren?
Is sleutelen jouw passie? Dan zoeken we jou!  We ontvangen graag je motivatiebrief + CV op admin@wolfcaravans.nl of bel met Frank Wolf op 06-52075040

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0341-267697. Of stuur een mail naar info@wolfcaravans.nl