Werkplaats

Wolf Caravans Harderwijk is een BOVAG-gecertificeerd onderhoudsbedrijf.  In onze werkplaats kunt U terecht voor alles op het gebied van caravans. Zowel het totale onderhoud aan Uw caravan, als BOVAG keuringen, schadeherstel en montage van alle denkbare accessoires.

Onze werkplaats is uitgerust met schaarbruggen, een remmentestbank en een banden demontage en balanceerapparaat. Wij werken uitsluitend met uitgebreid geschoold en gediplomeerd personeel. Door het blijven volgen van cursussen en scholing proberen we bij te blijven en continu mee te groeien met de veranderingen van de technische aspecten binnen onze branche. Mede hierdoor en door de jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis.

Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

  • Keurmeester Afdeling Mobiele Recreatie, een product van de BOVAG, afgegeven door IBKI: Innovam Branchekwalificatie Instituut.
  • Caravantechniek, een product van de VOC : Stichting Vakopleiding Carrosserie.
  • Certificaat BOVAG voldoening eisen van het AMR kwaliteitsbeleid in de categorie caravanbedrijf.

U heeft bij ons de keuze uit de volgende BOVAG onderhoudsbeurten;


Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0341-267697. Of stuur een mail naar info@wolfcaravans.nl