Movers

Reich EasyDriver Caravan Mover

Koppelen en ontkoppelen met een druk op de knop. Op vakantie of naar huis. Het maakt niet uit waar u aankomt, vaak telt elke millimeter bij het rangeren van uw caravan. Maak het u makkelijk – met onze easydriver pro.

Want daarmee manoeuvreert u zelf uw caravan ontspannen zelfs daarheen waar het krap is. En de clou daarbij: De easydriver pro kan eenvoudig met een druk op de knop worden aan- en afgekoppeld. Heel eenvoudig elektrisch.

En daarvoor heeft u alleen onze standaard afstandsbediening of de comfortabele easydriver-app voor smartphones nodig, waarmee u uw easydriver pro vertelt waar hij langs moet.

Voor meer informatie over EasyDrive movers kijkt u op reich-easydriver.com

Uitlegvideo Reich EasyDriver Basic

Uitlegvideo Reich EasyDriver Pro


AL-KO caravan movers

Met het AL-KO rangeersysteem voor caravans, verplaatst en bestuurt u uw caravan eenvoudig en precies. Ook als u alleen bent op verlaten terrein. Ook in krappe ruimtes en op hellingen tot 28 procent. Met traploze snelheidsregeling. Zonder schokken of onderbreking.
Bovendien is de regelelektronica perfect in de massieve aluminium aandrijfunits ondergebracht en dus beschermd tegen beschadiging en vocht (IP65).

Dankzij de optimale behuizing is de warmteafvoer in vergelijking met het vorige model verder verbeterd. Met de verlengde inschakelduur vormt langer rangeren geen enkel probleem, ook niet bij hoge temperaturen of belastingen.

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0341-267697. Of stuur een mail naar info@wolfcaravans.nl