Wij zijn gesloten op donderdag 5 oktober 2023 i.v.m. de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Weinsberg CaraOne Edition Hot

De Edition Hot is een speciale uitvoering van de bekende CaraOne caravan van Weinsberg. Deze uitvoering biedt volgens Weinsberg “onzettend veel uitrusting voor heel weinig geld”. De basis van de Edition Hot is gelijk aan de CaraOne. Er zijn wel grote verschillen op het gebied van uiterlijk, uitrusting en afwerking. Weinsberg heeft de Edition Hot speciaal ontwikkeld voor caravanners die een extra compleet uitgevoerde caravan willen maar hier niet te veel voor willen betalen. De Edition Hot-uitvoering is alleen beschikbaar in de meest populaire indelingen van de CaraOne.

Extra complete uitrusting voor weinig geld

Het is makkelijk om te zien waarom de Edition Hot zo’n goede deal is. De Edition Hot is uitgerust met fraaie lichtmetalen velgen, een vliegenhor, combirollo’s, stabilisatorkoppeling, reservewiel en nog veel meer extra’s. Dit zijn zaken die bij de normale CaraOne alleen als optie verkrijgbaar zijn. Bij de Edition Hot zitten deze allemaal standaard op de caravan. Het prijsvoordeel van de Edition Hot bedraagt dan ook meer dan 2000 euro.

Interieur

Het interieur is gebaseerd op dat van de normale CaraOne: strak, goed afgewerkt, sfeervol en comfortabel. Bij de aankoop van een Edition Hot is ook een “Cozy Home” pakket inbegrepen, bestaande uit extra kussens, lakens en een tafelloper. Dit zorgt voor een nog sfeervoller en comfortabeler interieur. Dit pakket is te verkrijgen in zes verschillende uitvoeringen: Earth, Stone, Avocado, Aqua, Magnolia en Peach.

Andere kleurstelling exterieur

Ook het exterieur van de Edition Hot verschilt van het origineel. Daar waar de normale CaraOne een grijs-beige afwerking heeft, is de Edition Hot afgewerkt in de aantrekkelijke kleurstelling donkergrijs en rood.

Drie indelingen

De Weinsberg CaraOne Edition Hot is verkrijgbaar in drie verschillende indelingen. Deze zijn alle vrij compact en behoren tot de populairste indelingen onder de Nederlandse caravanners. Twee van deze indelingen hebben een dwarsbed, de ander heeft een frans bed.

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0341-267697. Of stuur een mail naar info@wolfcaravans.nl