Weinsberg CaraOne Edition Hot

Bij de designer onder de caravans is werkelijk alles HOT. Met zijn karakteristieke look en omvangrijke uitrusting komt hij met een onverslaanbare prestatieverhouding van Duitse kwaliteit aangerold. De Edition Hot-uitvoering is alleen beschikbaar in de meest populaire indelingen van de CaraOne.

De CaraOne EDITION [HOT] highlights

Alles is hot behalve de prijs

Met onze gloeiend hete argumenten maken wij jouw koopbeslissing wel heel erg gemakkelijk. Want we hebben een HOT uitvoering, een HOT interieur, een HOT exterieur.

De belangrijkste details:

  • HOT uitstraling
  • HOT interieur
  • HOT exterieur
  • HOT comfort
  • HOT kwaliteit

Van buiten wauw, van binnen wauw

Of het nu gaat om de badkamer, de keuken of de bedden, in de CaraOne EDITION [HOT] hebben wij van goed beter en van alles meer gemaakt.

Vijf indelingen

De Weinsberg CaraOne Edition Hot is verkrijgbaar in vijf verschillende indelingen. De 390 QD, 420 QD, 450 FU, 480 EU en de 480 QDK. Ze zijn alle vrij compact en behoren tot de populairste indelingen onder de Nederlandse caravanners.

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0341-267697. Of stuur een mail naar info@wolfcaravans.nl