Wij zijn met vakantie van 30 juli t/m 12 augustus.

Weinsberg caravans

De caravans van het Duitse merk Weinsberg staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Weinsberg combineert betaalbaarheid met een fraaie afwerking, duurzame materialen, goede kwaliteit en een behoorlijk complete uitrusting. Daarom zijn Weinsberg caravans uitermate geschikt voor heel veel soorten kampeerders. Weinsberg heeft al meer dan 45 jaar ervaring op gebied van campers en caravans en gebruikt deze ervaring om haar producten voortdurend te verbeteren. Naast caravans bouwt Weinsberg ook campers en buscampers.

Van oudsher fabrikant van auto’s en bestelbussen

Net zoals veel andere producenten in de kampeerbranche is van Weinsberg van oudsher een autofabrikant. Het bedrijf begon in 1912 met het produceren van plaatwerkdelen voor BMW, Daimler-Benz en Opel. In 1938 werd Weinsberg overgenomen door Fiat. Het jaar 1969 was een van de belangrijkste van het merk: toen zag namelijk de eerste Weinsberg buscamper, op basis van de kleine Fiat 238, het daglicht. Daarna ging het snel met Weinsberg. Het bedrijf besloot zich alleen nog maar te richten op het bouwen van buscampers. Rond het jaar 2000 begon het bedrijf ook met het bouwen van (half)integraal campers, alle in het (hogere) middensegment. In 2010 werd Weinsberg opnieuw op de markt gezet, met een jong en fris leveringsprogramma in een heel betaalbare prijsklasse. Bovendien had Weinsberg voor het eerst in haar geschiedenis ook caravans in het programma.

Weinsberg caravans zijn echte alleskunners

Het aanbod van Weinsberg op gebied van caravans is niet enorm uitgebreid, maar wel erg marktconform. Er is voor bijna iedereen wel een geschikte indeling. Er zijn twee caravanseries van Weinsberg: de CaraOne en de CaraTwo. Beide series zijn echte alleskunners. Ze combineren betaalbaarheid met een smaakvol exterieur en interieur en hebben een prima kwaliteit. De CaraOne en CaraTwo verschillen wel van elkaar. De CaraOne is een tijdloze caravan die een groot publiek aan zal spreken terwijl de CaraTwo een meer uitgesproken designcaravan is. Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende indelingen.

Weinsberg CaraOne

De CaraOne is het model caravan waarmee Weinsberg bijna 10 jaar geleden voor het eerst de caravanmarkt betrad. Een moderne, fris ogende caravan met een mooi tijdloos interieur. Ondanks de aantrekkelijke prijs heeft de Weinsberg CaraOne heeft alle functionaliteiten die u van een moderne caravan mag verwachten. Veel luxe of toeters en bellen zult u op deze caravan niet vinden maar dat uit zich dan ook in de scherpe prijsstelling. Overigens is het afgelopen jaar ook een completere uitvoering van de CaraOne verschenen, de Edition Hot. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen die een completer uitgeruste caravan willen maar hier niet te veel voor willen betalen.

Filosofie

Weinsberg focuste zich voorheen alleen maar op het produceren van campers en buscampers. In 2010 sloeg het merk echter een andere weg in. Betaalbaarheid combineren met kwaliteit is nu een van de belangrijkste drijfveren van het merk. Dit is ook terug te zien in de caravans. Voor een lage prijs krijgt u bij zowel de CaraOne als de CareTwo bijzonder veel waar voor uw geld. Dit past volledig in de filosofie van Weinsberg: “met een perfecte prijs‐prestatieverhouding uw droom van vrijheid verwezenlijken”. Met de toevoeging van de CaraTwo en CaraOne Edition Hot is de caravanserie van Weinsberg nog completer en biedt het verschillende aantrekkelijk geprijsde caravans aan voor uiteenlopende doelgroepen.

Aanbod weinsberg

Filters

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0341-267697. Of stuur een mail naar info@wolfcaravans.nl