Wij zijn gesloten op donderdag 5 oktober 2023 i.v.m. de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Weinsberg CaraOne

De CaraOne is het tijdloze caravanmodel van Weinsberg. De CaraOne werd in 2010 geïntroduceerd als onderdeel van de nieuwe weg die Weinsberg insloeg. Sindsdien heeft Weinsberg in de vorm van de CaraTwo ook een tweede model en diverse varianten zoals de CaraOne Edition Hot geïntroduceerd. De CaraOne vormt als instapmodel nog steeds de basis van de Weinsberg caravans. De caravan heeft een tijdloos design, goede wegligging, een netjes afgewerkt interieur, een mooi vormgegeven en fris ogend exterieur en is in verschillende indelingen verkrijgbaar. In combinatie met de scherpe prijs heeft de Weinsberg CaraOne een sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

Goede wegligging en aerodynamica

Bij een caravan draait het niet alleen maar om het woongedeelte. Het is ook belangrijk hoe de caravan zich op de weg gedraagt. De Weinsberg CaraOne heeft prima rijeigenschappen en is aerodynamisch vormgegeven. Dit zorgt dat de CaraOne een uiterst prettige caravan is om mee te rijden. Door relatief lage gewicht kan de Weinsberg CaraOne door veel auto’s, ook kleinere, worden getrokken.

Interieur en exterieur

Ondanks de relatief bescheiden prijs is er op gebied van vormgeving en afwerking niet bezuinigd. Zowel het interieur als het exterieur zijn goed afgewerkt en voorzien van veel praktische details. Het exterieur is dankzij zijn ronde vormgeving elegant én functioneel. Het interieur is tijdloos maar sfeervol en ook hoogwaardig afgewerkt. De was/toiletruimte is praktisch vormgegeven en voorzien van alle benodigdheden.

CaraOne in verschillende indelingen verkrijgbaar

Weinsberg biedt de CaraOne in maar liefst 11 verschillende indelingen aan. Afhankelijk van de grootte hebben deze vier tot acht slaapplaatsen. De meeste CaraOne indelingen hebben vaste bedden. Ook zijn er indelingen met een dwarsbed, een eilandbed en enkele bedden. Daarnaast zijn er tussen de indelingen uiteraard ook verschillen op het gebied van de was/toiletruimte, zitgroep en het keukenblok.

Geschikt voor gezinnen

Een groot deel van de beschikbare indelingen voor de CaraOne is voorzien van een kinderkamer. Deze is uitgerust met een stapelbed met kinderbeveiliging. De Weinsberg CaraOne is dan ook erg geschikt voor (jonge) gezinnen.

CaraOne Edition Hot: nog completer uitgerust

Wie voor een aantrekkelijke prijs een extra compleet uitgevoerde caravan wil, kan ook eens kijken naar de speciale Edition Hot uitvoering van de CaraOne.

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0341-267697. Of stuur een mail naar info@wolfcaravans.nl