Weinsberg CaraOne

De CaraOne is de absolute leider onder de WEINSBERG caravans. Met zijn flexibele kenmerken past de familievriend bij elk reisgezelschap. De 11 plattegronden zijn heel verschillend, maar hebben één ding gemeen: een bijzonder gezellige sfeer met hoogwaardige details.

De CaraOne hoogtepunten

Eén voor allemaal: de CaraOne

Zo veelzijdig kan een caravan zijn: de gezinscaravan met 11 indelingen overtuigt door zijn moderne design van binnen en van buiten en een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

De drie belangrijkste details:

  • 11 plattegronden voor elk type camping
  • Flexibele badkamer- en bedoplossingen
  • Maximale ruimte en opbergruimte

Meer ruimte voor iedereen

Of het nu gaat om een ​​gezinsuitje of een kampeertrip voor twee: dankzij de flexibele plattegronden biedt elke CaraOne voldoende ruimte en opbergruimte voor grote vakantiedromen.

Een echte caravan-allrounder

Ondanks alle features en de vele highlights blijft de CaraOne vooral één ding: een echte caravan-allrounder voor koppels, alleenstaande kampeerders en gezinnen. Dit maakt hem tot de absolute leider in deze klasse en met zijn slimme prijs-prestatieverhouding.

De CaraOne indelingen

Van de compacte 390 QD tot de ruime 550 QDK: Caravanfans krijgen waar voor hun geld in de CaraOne. Elke indeling maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte, waardoor een ruimtelijke indruk ontstaat die ongeëvenaard is. Bovendien zijn er veel praktische details en oplossingen, verschillende badkamer- en bedvarianten en indelingen met een geïntegreerd hefbed. Je moet altijd zoveel keuze hebben.

CaraOne Edition Hot: nog completer uitgerust

Wie voor een aantrekkelijke prijs een extra compleet uitgevoerde caravan wil, kan ook eens kijken naar de speciale Edition Hot uitvoering van de CaraOne.

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0341-267697. Of stuur een mail naar info@wolfcaravans.nl