Wij zijn met vakantie van 30 juli t/m 12 augustus.

Weinsberg CaraCito

De CaraCito is consequent anders. Het begint bij de volledig elektrische uitrusting en eindigt bij de onverslaanbare prijs-prestatieverhouding. Maar voorgaande kwaliteit zou niet zijn stijl zijn. In plaats daarvan vertrouwt hij liever op een gereduceerd, jong interieurontwerp dat indrukwekkend is.

De CaraCito hoogtepunten

Zonder gas, met een uniek design

Consequent anders, consequent modern en consequent elektrisch. De CaraCito is in veel opzichten bijzonder en maakt indruk met de bewezen design- en kwaliteitsnormen van WEINSBERG.

De drie belangrijkste details:

  • Jong interieurontwerp
  • Volledig elektrisch & gasvrij in serie
  • Standaard airconditioning met verwarmingsfunctie

Talrijke bedvarianten voor koppels en gezinnen

In de CaraCito heb je alle mogelijkheden, van enkele bedden tot Franse bedden tot stapelbedden.

Consequent modern. Consequent anders. Consequent elektrisch.

Modern interieur in zuidelijke stijl. Een inductiekookplaat. Een compressorkoelkast van 83 liter. En een elektrische verwarming- en airconditioningcombinatie die ook in de zomer voor een comfortabel woonklimaat zorgt. Dit alles maakt de CaraCito tot een aantrekkelijke vakantiegenoot voor het hele kampeerseizoen!

De CaraCito indelingen

Het aanbod aan indelingen laat niets te wensen over: naast indelingen voor een- en tweepersoonsbedden en indelingen met een twijfelaar is de CaraCito ook verkrijgbaar voor gezinnen met extra stapelbedden.

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0341-267697. Of stuur een mail naar info@wolfcaravans.nl