In- en verkoop van nieuwe & jong gebruikte tourcaravans

Weinsberg, Fendt en Hobby caravans

Weinsberg, Fendt en Hobby caravans

BOVAG-beurt vanaf € 189,- (door de verzekering geaccepteerd)

Ons bedrijf

Wolf Caravans Harderwijk

Is ontstaan in 2001 door Frank Wolf. In 2009 heeft hij samen met zijn vrouw Mirjam het pand aan de Zuiderbreedte 23 gerealiseerd. In het begin deed hij alleen de in- en verkoop van gebruikte caravans tot duidelijk werd dat het erg belangrijk was om ook het totale onderhoud hiervan te kunnen verzorgen. Zo kwam Pieter in dienst, onze chef werkplaats ( destijds elders werkzaam als monteur), die de hele werkplaats voor zijn rekening nam.

Al gauw kwamen de certificaten van de BOVAG en de RDW binnen.

In 2017 hebben we de  gehele werkplaats gemoderniseerd, zijn we dealer geworden van WEINSBERG en zijn we toegetreden tot de  AVECO-verzekeringen groep.

In onze showroom vind U naast nieuwe caravans een ruime keus aan jong gebruikte caravans van verschillende merken.

Ons motto is “Groot zijn door klein te blijven”. Persoonlijk contact met onze klant en goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit en eerlijke, mooie caravans te verkopen. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klant met een gerust hart van een zorgeloze vakantie kan genieten.

Tegenwoordig werken er 3 monteurs, een leerling monteur, een wasser en 2 interieurverzorgsters bij Wolf Caravans Harderwijk.

front