In- en verkoop van nieuwe & jong gebruikte tourcaravans

Weinsberg, Fendt en Hobby caravans

Weinsberg, Fendt en Hobby caravans

BOVAG-beurt vanaf € 129,- (door de verzekering geaccepteerd)

Movers

 

Kronings caravan movers

Een toonaangevend merk in de volgende generatie caravan moving systemen en caravan-accessoires is Kronings. Dit merk ontwikkeld voortdurend nieuwe producten voor de caravanmarkt.

De Kronings caravan moving systemen zijn gebruiksvriendelijke producten van een hoge kwaliteit, met ingebouwde flexibiliteit en veiligheid, ongeëvenaard door andere gelijksoortige producten in de markt. Kronings staat voor mooi Deens design, lichtgewicht constructies en het Kronings Soft Control.

AL-KO caravan movers

Met het AL-KO rangeersysteem voor caravans, verplaatst en bestuurt u uw caravan eenvoudig en precies. Ook als u alleen bent op verlaten terrein. Ook in krappe ruimtes en op hellingen tot 28 procent. Met traploze snelheidsregeling. Zonder schokken of onderbreking.
Bovendien is de regelelektronica perfect in de massieve aluminium aandrijfunits ondergebracht en dus beschermd tegen beschadiging en vocht (IP65).

Dankzij de optimale behuizing is de warmteafvoer in vergelijking met het vorige model verder verbeterd. Met de verlengde inschakelduur vormt langer rangeren geen enkel probleem, ook niet bij hoge temperaturen of belastingen.