In- en verkoop van nieuwe & jong gebruikte tourcaravans

Weinsberg, Fendt en Hobby caravans

Weinsberg, Fendt en Hobby caravans

BOVAG-beurt vanaf € 189,- (door de verzekering geaccepteerd)

Weinsberg CaraTwo

De Weinsberg CaraTwo is het jonge broertje van de CaraOne. In tegenstelling tot de “tijdloze” CaraOne heeft de CaraTwo een meer uitgesproken en moderner uiterlijk. Weinsberg beschrijft de CaraTwo dan ook als een echte design caravan. Deze moderne series caravans is dan ook gericht op een jongere doelgroep die andere eisen aan het ontwerp van een caravan stelt. De Weinsberg CaraTwo heeft daardoor een wat meer in het oog springend uiterlijk en een completere uitrusting. Net zoals de CaraOne heeft ook de Weinsberg CaraTwo een prima prijs/kwaliteitsverhouding, goede wegligging, een strak vormgegeven uiterlijk en netjes afgewerkt interieur.

Laag gewicht

Dankzij het lage gewicht is de CaraTwo geschikt voor bijna alle auto’s. Daarnaast is de CaraTwo net zoals de CaraOne aerodynamisch vormgegeven en heeft een goede wegligging.

Veel kwaliteit voor een lage prijs

De Weinsberg CaraTwo is ontwikkeld voor de kampeerders die een normale caravan te “normaal” vinden, maar liever niet een fortuin spenderen aan een dure designcaravan. Weinsberg zelf beschrijft deze caravan als een echte “2-in-1 caravan”, omdat de CaraTwo modern design met een goede functionaliteit combineert.

Interieur afgestemd op exterieur

Dat dit een designmodel is, is ook terug te zien aan het interieur. Het interieur is in heel lichte tinten uitgevoerd. Kopers kunnen bovendien kiezen uit drie verschillende kleurstellingen. Elk van deze kleurstellingen is ook goed afgestemd op de kleurstelling van het exterieur. Verder is het interieur voorzien van een aantal goed doordachte details. Denk hierbij aan strak afgewerkte opberg- en wandkasten, diverse designfeatures en geïntegreerde led-spots.

CaraTwo beschikbaar in vier indelingen

De CaraTwo is verkrijgbaar in vier indelingen. Twee hiervan zijn voorzien van een kinderkamer, waardoor deze erg geschikt zijn voor gezinnen. Daarnaast is bij alle vier de indelingen de zitgroep om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Elke Weinsberg CaraTwo heeft een middenkeuken en natuurlijk een praktische was/toiletruimte met wastafel en cassettetoilet.